Nyheter från hela landet

Här visas nyheter från alla polismyndigheter.

 • Polisen uppmanar jägare till korrekt vapenhantering

  Polismyndigheten i Norrbotten i dag 08:40: Nu har älgjakten inletts i länet, en efterlängtad tid för många jägare. Polisen uppmanar nu alla jägare att hantera sina vapen korrekt, för att undvika olyckor.

 • Drygt femtusen fortkörare under skolveckan

  Rikspolisstyrelsen i går 15:01: Drygt femtusen personer rapporterades för att ha kört fort under polisens hastighetsvecka, v.34, i samband med att skolorna startade. Det är en minskning jämfört med tidigare år.

 • Ungdomsärenden prioriteras

  Rikspolisstyrelsen i går 10:17: Tidiga och tydliga insatser mot ungdomars brottslighet motverkar allvarlig kriminalitet i framtiden. Ungdomsärenden har länge varit prioriterade nationellt. Nu visar en nyligen gjord inspektion att det även är så på myndighetsnivå.

 • Kungörelse 2014-09-01

  Polismyndigheten i Södermanlands län i går 07:00: Vid utredningar om tillgreppsbrott inom Polismyndigheten i Södermanlands län, Polisområde Eskilstuna har t.o.m. 2014-01-17 gods tagits i förvar till vilket ägare ej anträffats.

 • Stora trafikproblem väntas i Malmötrafiken under måndagen

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-31: Helgens kraftiga regn över Malmö har lett till stora problem i trafiken. Dessa problem kommer att fortsätta även under måndagen.

 • Död man hittad i Karlstad

  Polismyndigheten Värmland 2014-08-31: En man har hittats död i stadsdelen Rud i Karlstad, vid en skogsdunge nära Ruds centrum.

 • Torgmöte och motdemonstrationer i city

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-30: Lördagen den 30 augusti höll Svenskarnas Parti ett torgmöte i Stockholm med efterföljande demonstrationståg. Samtidigt genomfördes flera motdemonstrationer, som samlade tusentals deltagare.

 • Följ dagens händelser i Stockholm

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-30: Lördagen den 30 augusti håller Svenskarnas Parti torgmöte i Stockholm med efterföljande demonstrationståg. Samtidigt genomförs motdemonstrationer. Här kan du följa dagens händelser.

 • Tidvis oroligt på Rådhustorget under torgmöte

  Polismyndigheten i Gävleborgs län 2014-08-29: Fredagen den 29 augusti genomförde Svenskarnas parti ett torgmöte på Rådhustorget i Gävle. Med anledning av mötet har Polisen haft en särskild insats för att skydda människors liv och hälsa.

 • Man anhållen i sin frånvaro - eftersöks av polis

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-29: En man i 40- års åldern, känd av Polisen sedan tidigare, är anhållen i sin frånvaro efter att ha försökt att köra på en polis i Surahammar.

 • Polisen behöver din hjälp!

  Polismyndigheten i Uppsala län 2014-08-29: Om du var vid Grönsakshallen på Bandstolsvägen den 23/8 på eftermiddagen, och har sett något i samband med skottlossningen som kan hjälpa Polisen, hör då av dig.

 • Polisinsatsen vid Stora torget avslutad

  Polismyndigheten Dalarna 2014-08-29: Tillställningen avlöpte odramatiskt och målen för polisinsatsen är uppfyllda. Ingen människa har kommit till skada, och de olika sammankomsterna har kunnat genomföras under ordnade former.

 • Ett stort antal cykelstölder i Sala är på väg att klaras upp

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-29: Under våren och sommaren har ett stort antal cykelstölder skett i Sala av företrädesvis damcyklar av märket Monark. Nu ser det ut som att ett antal av dessa stölder är på väg att klaras upp då en kvinna i salatrakten misstänks för cirka 25 stölder.

 • Valmöte och demonstrationståg på lördag

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-29: Svenskarnas Parti kommer att genomföra ett torgmöte med efterföljande demonstrationståg i Stockholm. Mötet hålls på Gustav Adolfs Torg och sedan går demonstrationen till Skeppsholmen via Strömgatan och tillbaka. Samtidigt genomförs motdemonstrationer.

 • Polisens summering av Svenskarnas partis valmöte på Lilla Torget i Oskarshamn

  Polismyndigheten i Kalmar län 2014-08-28: Valmötet i Oskarshamn har genomförts stundtals ljudligt men utan större störningar.

 • Estland inför tillfällig gränskontroll

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-28: Med anledning av att USAs president Barack Obama besöker Estland återinförs tillfällig gränskontroll vid de inre gränserna.

 • Polisens summering av Svenskarnas partis valmöte på Stortorget i Kalmar

  Polismyndigheten i Kalmar län 2014-08-28: Valmötet i Kalmar har genomförts ljudligt med mindre störningar.

 • Polisens summering av valmötet på Klaipedaplatsen i Karlskrona

  Polismyndigheten i Blekinge län 2014-08-28: Valmötet och manifestationen har genomförts lugnt och säkert utan störningar.

 • Nytt barnahus invigt i Stockholm

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-28: På onsdagen invigdes Europas största barnahus. I barnahuset kommer Polis, Socialtjänst, Landsting och Åklagare gemensamt arbeta för att barn som utsätts för våld eller övergrepp, får ett tryggt, samordnat och rättsäkert bemötande.

 • Så många körde för fort under hastighetsveckan

  Polismyndigheten i Gävleborgs län 2014-08-28: Nu är skolorna i full gång igen efter sommaren. I samband med skolstarten har Polisen varje år en nationellt samordnad trafiksäkerhetsinsats med fokus på hastighet utanför skolor och daghem.

 • 324 personer rapporterades för fortkörning under trafiksäkerhetsveckan

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-28: Under vecka 34 genomförde polisen den nationella trafiksäkerhetsveckan med fokus på hastighetskontroller i tätort. Totalt rapporterades 324 personer i Norrbottens län för fortkörning.

 • Valet 2014, 29 augusti

  Polismyndigheten Dalarna 2014-08-28: Den 29 augusti genomförs ett torgmöte på Stora Torget i Falun. En särskild polisinsats är planerad för att säkerhetsställa ordning och säkerhet.

 • Polisens summering av valmötet Stortorget i Växjö

  Polismyndigheten i Kronobergs län 2014-08-27: Valmötet som idag kl. 18.00 hölls på Stortorget i Växjö har genomförts lugnt och säkert utan några större störningar.

 • Polisens summering av valmötet på Flanaden i Värnamo

  Polismyndigheten i Jönköpings län 2014-08-27: Valmötet som idag kl. 14 hölls på Flanaden i Värnamo har genomförts enligt plan utan störningar.

 • Handläggningstider vapenärenden

  Polismyndigheten Värmland 2014-08-27:

 • Polisens summering av valmötet på Hovrättstorget i Jönköping

  Polismyndigheten i Jönköpings län 2014-08-27: Valmötet som idag kl. 10 genomförts på Hovrättstorget i Jönköping har kunnat genomföras utan större störningar. Vi uppskattar att runt 200 personer funnits på plats, varav runt 100 personer med motstridiga åsikter.

 • Ökad samverkan med Bromma stadsdel

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-27: I torsdags undertecknade Västerorts polismästardistrikt och Bromma stadsdelsnämnd ett samverkansavtal mellan polis och kommun. Det är det andra samverkansavtalet i Stockholms län mellan polis och kommun.

 • Laholm nomineras för sitt säkerhetsarbete

  Polismyndigheten i Hallands län 2014-08-27: Security Awards är säkerhetsbranschens största tävling. Laholms kommun har nu, tillsammans med två andra kommuner, nominerats till priset som delas ut för att premiera organisationer som bidrar till ett säkrare samhälle.

 • Märk-dna skyddar attraktiva stöldobjekt

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-27: För att minska bostadsinbrott och stölder testar nu flera Polismyndigheter en ny metod. Den går ut på att märka upp värdesaker och andra attraktiva stöldobjekt med märk-dna. En färglös vätska som penslas på föremål, och som gör att stöldgodset kan spåras.

 • Kortare handläggningstider för vapenlicenser i Norrbotten

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-27: Vapenhandläggarna i länet jobbar hårt för att korta handläggningstiderna.

 • Sammanfattning polisinsats i Östergötland

  Polismyndigheten i Östergötlands län 2014-08-26: Under tisdagen genomförde Svenskarnas parti torgmöten i Norrköping, Linköping och Motala. Polisens mål var att de grundlagsskyddade mötena skulle kunna genomföras utan allvarliga ordningsstörningar.

 • Polisinsats med anledning av torgmöte i Gävle

  Polismyndigheten i Gävleborgs län 2014-08-26: Fredagen den 29 augusti kl 18.00 genomför Svenskarnas parti ett torgmöte på Rådhustorget i Gävle. Partiet har sökt och fått tillstånd för mötet hos Polisen.

 • Europas största barnahus klart för inflytt

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-26: Barnahus är ett isländskt begrepp som spridit sig över hela världen, så därför heter det just barnahus på alla språk. Nu är Stockholms nya barnahus klart för inflyttning.

 • Skaraborg rekryterar volontärer

  Polismyndigheten i Västra Götaland 2014-08-26: Nu startar polisens volontärverksamhet även i polisområde Skaraborg. Under september hålls rekryteringsträffar på fyra orter i polisområdet.

 • Polisens arbete under tillstångsgivna valmöten i Jönköping och Värnamo den 27 augusti

  Polismyndigheten i Jönköpings län 2014-08-25: Den 27 augusti kommer polisen finnas på plats i Jönköping och i Värnamo för att säkerställa att tillståndsgivna torgmöten kan genomföras på ett säkert sätt.

 • Polisinsats i Östergötland 26 augusti

  Polismyndigheten i Östergötlands län 2014-08-25: Den 26 augusti genomför Svenskarnas parti torgmöten i Norrköping, Linköping och Motala. En särskild polisinsats är planerad för att säkerställa ordning och säkerhet.

 • Allmänna sammankomster påverkar framkomligheten i city

  Polismyndigheten i Uppsala län 2014-08-25: Under augusti och september kommer flera torgmöten och manifestationer att genomföras i centrala Uppsala. Det kommer att påverka framkomligheten för gående, trafik och boende. Evenemangen kommer att äga rum på Celsiustorget.

 • Lördagens valmöte på Limhamns torg

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-25:

 • Polisens arbete i Blekinge län den 28 augusti med anledning av valrörelsen

  Polismyndigheten i Blekinge län 2014-08-25: Torsdagen den 28 augusti kommer valmöten att genomföras i Karlskrona, Kalmar och Oskarshamn. Polisen kommer att finnas där med en särskild resurs för att se till att mötena kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt.

 • Polisens arbete i Växjö den 27 augusti med anledning av valrörelsen

  Polismyndigheten i Kronobergs län 2014-08-25: Onsdagen den 27 augusti kommer ett valmöte att genomföras i Växjö. Polisen kommer att finnas där med en särskild resurs för att se till att mötet kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt.

 • Polisens arbete i Kalmar län den 28 augusti med anledning av valrörelsen

  Polismyndigheten i Kalmar län 2014-08-25: Torsdagen den 28 augusti kommer valmöten att genomföras i Kalmar och Oskarshamn. Polisen kommer att finnas där med en särskild resurs för att se till att mötena kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt.

 • Kropp tros vara försvunnen kvinna

  Polismyndigheten i Jönköpings län 2014-08-25: En kropp har hittats i en ravin i Grännatrakten. Polisen tror efter utredning att det är en kvinna som försvann 2007.

 • Lugnt, våldsamt och lugnt är sammanfattningen av dagens allmänna sammankomster i Ystad, Malmö och Helsingborg

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-23:

 • Allvarlig ordningsstörning vid Limhamns torg

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-23: Vi har haft en situation på Limhamns torg i Malmö som är att betrakta som ett våldsamt upplopp.

 • Torgmötet på Österportstorg i Ystad har genomförts utan större störningar

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-23: Valmötet i Ystad har genomförts utan större störningar och vi är nöjda med insatsen.

 • Polisen bjuder in till presskonferens

  Polismyndigheten i Östergötlands län 2014-08-22: Med anledning av planerad polisinsats i samband med torgmöten den 26 augusti i Norrköping, Linköping och Motala kommer insatsledningen finnas tillgänglig för att svara på medias frågor den 25 augusti klockan 14.00.

 • Mycket regn föll ner i Kristinehamn

  Polismyndigheten Värmland 2014-08-22:

 • Handläggningstider problem i storstäderna

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-22: Handläggningstiderna för vapentillstånd varierar stort i landet. I vissa polismyndigheter tar det i snitt 20 dagar att ta ett beslut – i storstäderna betydligt längre. ”På flera håll har man anställt personal för att korta tiderna”, säger Peter Thorsell.

 • Så jobbar polisen i Halland med valrörelsen

  Polismyndigheten i Hallands län 2014-08-22: Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. I slutet av maj hölls valet till Europaparlamentet och den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag.

 • Inför skolstart – prata med din tonåring om alkohol

  Polismyndigheten i Hallands län 2014-08-22: Polisens råd - föräldrar spelar en viktig roll för att förebygga alkoholproblem. Att enas om gränser kring alkohol, hjälper tonåringar att stå emot.

Nästa sidaFöregående sida1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

112 vid larm
114 14 övriga ärenden