Nyheter från hela landet

Här visas nyheter från alla polismyndigheter.

 • Allvarlig ordningsstörning vid Limhamns torg

  Polismyndigheten i Skåne i dag 15:30: Vi har haft en situation på Limhamns torg i Malmö som är att betrakta som ett våldsamt upplopp.

 • Torgmötet på Österportstorg i Ystad har genomförts utan större störningar

  Polismyndigheten i Skåne i dag 11:17: Valmötet i Ystad har genomförts utan större störningar och vi är nöjda med insatsen.

 • Presskonferens

  Polismyndigheten i Östergötlands län i går 15:37: Med anledning av planerad polisinsats i samband med torgmöten den 26 augusti i Norrköping, Linköping och Motala kommer insatsledningen finnas tillgänglig för att svara på medias frågor den 25 augusti klockan 14.00.

 • Mycket regn föll ner i Kristinehamn

  Polismyndigheten Värmland i går 11:13:

 • Triathlon i Stockholms city

  Polismyndigheten i Stockholms län i går 10:48: I helgen genomförs World Triathlon Stockholm. Det kommer att vara begränsad framkomlighet i innerstaden, främst i området kring Gamla stan.

 • Handläggningstider problem i storstäderna

  Rikspolisstyrelsen i går 10:00: Handläggningstiderna för vapentillstånd varierar stort i landet. I vissa polismyndigheter tar det i snitt 20 dagar att ta ett beslut – i storstäderna betydligt längre. ”På flera håll har man anställt personal för att korta tiderna”, säger Peter Thorsell.

 • Så jobbar polisen i Halland med valrörelsen

  Polismyndigheten i Hallands län i går 08:00: Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. I slutet av maj hölls valet till Europaparlamentet och den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag.

 • Inför skolstart – prata med din tonåring om alkohol

  Polismyndigheten i Hallands län i går 07:40: Polisens råd - föräldrar spelar en viktig roll för att förebygga alkoholproblem. Att enas om gränser kring alkohol, hjälper tonåringar att stå emot.

 • Polisen har bjudit in kommunledningar till dialog

  Polismyndigheten i Östergötlands län 2014-08-21: Den nya Polismyndigheten har som ambition att komma ännu närmare medborgaren. Det förutsätter bland annat en mycket god samverkan mellan kommun och Polis. Polisen har därför bjudit in Östergötlands kommunledningar till informations- och dialogmöte.

 • Polisens arbete i Skåne den 23 augusti med anledning av valrörelsen

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-21: Lördagen den 23 augusti kommer det att genomföras valmöten i Ystad, Malmö och Helsingborg. Polisen kommer att finnas på de tre platserna med särskild resurs för att se till att mötena kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt.

 • Insats mot narkotika i Luleå

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-21: Polisen har idag genomfört en insats i ett ärende rörande narkotikabrott. Två personer har anhållits misstänkt för grovt narkotikainnehav. En större mängd narkotika har tagits i beslag.

 • Justitieministern på besök

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-21: Det hör inte till vanligheterna att statsråd är på besök i Broby. Men på onsdagen var justitieminister Beatrice Ask på plats för samtal.

 • Nytt löneavtal för poliser klart

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-21: Rikspolisstyrelsen och Polisförbundet kom idag överens om ett nytt löneavtal som innebär en stor satsning på poliserna med de lägsta lönerna. Avtalet ger dem goda förutsättningar att nå 25 000 kronor i månadslön under avtalsperioden.

 • Polisen söker ägaren till smycken

  Polismyndigheten i Hallands län 2014-08-21: Polisen i Halland har beslagtagit ett parti med guldsmycken som misstänks vara stulna.

 • Så kan du hjälpa till vid trafikolyckor

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-21: En lastbilsolycka på E4 vid Kungens kurva i augusti fick det yttre befälet Viktor Adolphson att reagera starkt. Flera bilister hade stannat till - men inte för att hjälpa, utan för att filma.

 • Lugnt när Sverigedemokraterna besökte länet

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-20: Idag har Polisen i Norrbotten haft en kommendering med anledning av Sverigedemokraternas besök i länet.

 • Hotfull person gripen i Kalix

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-20: Polis har i eftermiddag tvingats skjuta verkanseld mot en man i Kalix. Mannen är gripen, misstänkt för bland annat försök till grov misshandel och skadegörelse på polisfordon. Han har förts till sjukhus för vård.

 • Inför skolstart – prata med din tonåring om alkohol

  Polismyndigheten i Västra Götaland 2014-08-20: Polisens råd - föräldrar spelar en viktig roll för att förebygga alkoholproblem. Att enas om gränser kring alkohol, hjälper tonåringar att stå emot.

 • Åklagare övertar förundersökning som rör allmänfarlig vårdslöshet i samband med skogsbranden

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-19: Förundersökningsledningen som rör allmänfarlig vårdslöshet i samband med skogsbranden i Västmanland har i dag övertagits av åklagare.

 • Polisen och valet 14 september

  Polismyndigheten i Uppsala län 2014-08-19: Snart är det dags för valet till riksdag, kommun och landsting. Planeringsarbetet är i gång och Polisen förbereder sig för sitt uppdrag som är att folk kan rösta och uttrycka sina åsikter utan störningar.

 • Grundutbildning för ordningsvakter

  Polismyndigheten i Uppsala län 2014-08-19: Vill du utbilda dig till ordningsvakt? Vecka 48 och 49 (25/11-5/12-2014) anordnar Polismyndigheten Uppsala län en grundutbildning för blivande ordningsvakter.

 • Öppettider Timrå Polisstation från 1 september

  Polismyndigheten i Västernorrlands län 2014-08-19: Timrå polisstation har nya öppettider i receptionen från 1 september. Följande tider gäller.

 • Skydda dig mot bostadsinbrott

  Polismyndigheten i Uppsala län 2014-08-19: Varje år sker omkring 400 bostadsinbrott i länet. Här kan du läsa om hur du skyddar ditt hem mot inbrott.

 • Ökad polisinsats inför skolstart

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-18: Nu drar skolorna i gång igen och många barn blir skjutsade med bil. Vissa föräldrar struntar dock i trafikreglerna och kör för fort. I samband med skolstarten pågår Polisens insatsvecka med fokus på hastighet och ökade kontroller.

 • Skottlossning Gjutjärnsgatan, Bäckby Västerås, lördagen den 16 augusti

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-18: I lördagskväll den 16 augusti larmades Polisen till Gjutjärnsgatan på Bäckby i Västerås med anledning av en rapporterad skottlossning.

 • Så jobbar Polisen med valrörelsen i Västra Götaland

  Polismyndigheten i Västra Götaland 2014-08-18: Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. I slutet av maj hölls valet till Europaparlamentet och den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag.

 • Fyra personer anhållna för åldringsbrott.

  Polismyndigheten i Uppsala län 2014-08-15: Under torsdagen den 14 augusti drabbades en man född 1930 av en grov stöld i sin bostad på Luthagsesplanaden i Uppsala. Polisen utreder nu om fler kan ha utsatts för liknande stölder eller gjort viktiga iakttagelser som kan sättas i samband med brottet.

 • Information från Länsstyrelsen inför jaktstart efter kronvilt och råbock den 16 augusti

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-14: Med anledning av branden är jakten begränsad för många jägare meddelar Länsstyrelsen Västmanland. Jaktägare uppmanas att dagligen hålla koll på gällande karta över avspärrat område. Aktuella kartor finns på www.krisinformation.se.

 • Fickstölder på buss

  Polismyndigheten i Östergötlands län 2014-08-14: För några månader sedan var en konstellation ficktjuvar i Östergötland. Nu är tjuvarna tillbaka.

 • Vänd när du ser den här skylten!

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-14: Skyltar (som på bilden) och Polisens avspärrningsband markerar den del av det brandskadade området som Räddningsledaren menar är livsfarligt att vistas i.

 • Många besöker polisen på We Are Sthlm

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-14: Polisen är på plats på We Are Sthlm och Kulturfestivalen. Många besökare kommer och ställer frågor till poliserna på plats. Alla får komma och hänga i vårt tält.

 • Varning från Bedrägericenter i Västernorrland!

  Polismyndigheten i Västernorrlands län 2014-08-13: Personer med indiskklingande dialekt ringer upp privatpersoner och uppger att de representerar Microsoft.

 • Oseriösa tjänsteerbjudanden - Skydda dig

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-13: Har du blivit erbjuden slipning av knivar eller andra tjänster för en billig penning? Var säker på att du anlitar seriösa tjänsteutövare innan du ingår avtal.

 • Polisen är väl förberedd och närvarande under valrörelsen

  Polismyndigheten i Blekinge län 2014-08-13: Snart är det val till riksdag, kommuner och landsting och det är bråda dagar för landets politiker. Extra mycket arbete medför detta även för Polisen.

 • Polisen är väl förberedd och närvarande under valrörelsen

  Polismyndigheten i Kalmar län 2014-08-13: Snart är det val till riksdag, kommuner och landsting och det är bråda dagar för landets politiker. Extra mycket arbete medför detta även för Polisen.

 • Polisen är väl förberedd och närvarande under valrörelsen

  Polismyndigheten i Kronobergs län 2014-08-13:

 • Polisen är väl förberedd och närvarande under valrörelsen

  Polismyndigheten i Skåne 2014-08-13: Snart är det val till riksdag, kommuner och landsting och det är bråda dagar för landets politiker. Extra mycket arbete medför detta även för Polisen.

 • Justitieministern på besök i Lysekil

  Polismyndigheten i Västra Götaland 2014-08-13:

 • Polisen går över till rörliga spärrplatser

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-13: Beslutet från räddningsledaren gällande öppnandet av flera områden som har varit avspärrade har medfört att Polisen har sett över sitt arbetssätt när det gäller bevakning av spärrområdet. Fasta spärrplatser blir i stället rörliga.

 • Så jobbar Polisen med valrörelsen

  Polismyndigheten i Östergötlands län 2014-08-13: Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. Den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag.

 • Kontaktpersoner inom Polisen blir en viktig länk för de som drabbats av skogsbranden

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-12: Samtidigt som en del boenden från de tidigare evakuerade områdena fått börja återvända hem, så väcks också alltfler frågor om vad som kommer att ske nu.

 • Polisen i Södermanland startar volontärverksamhet

  Polismyndigheten i Södermanlands län 2014-08-12: Nu startar Polisen i Södermanland volontärverksamhet i Eskilstuna, Strängnäs och Katrineholm samt vidareutveckla i Nyköping. Du som har fyllt 18 år och är intresserad av att bli volontär hos Polisen är välkommen på informationsträff.

 • Flera avspärrade områden öppnats för boende – senaste lägesuppdateringen från Länsstyrelsen

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-12: Flera av de områden som varit avspärrade efter skogsbranden har nu öppnats för boende. Här är den senaste lägesuppdateringen från Länsstyrelsen i Västmanlands län.

 • Polisens råd i Angered ska växa

  Polismyndigheten i Västra Götaland 2014-08-12: Ett tiotal invånare från Angered och lokal polis har sedan i våras träffats kontinuerligt för att prata trygghetsfrågor. Nu söks fler deltagare till Polisens råd för invånardialog.

 • We Are Sthlm och Kulturfestivalen är igång

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-12: På tisdagen startade Kulturfestivalen och ungdomsfestivalen We Are Sthlm. Polisen är på plats med eget tält.

 • Information om förundersökningen gällande allmänfarlig vårdslöshet i samband med skogsbranden

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-11: Förra veckan inledde Polismyndigheten i Västmanlands län en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet för att utreda om det begåtts något brott i samband med att skogsbranden startade. Nu fortsätter utredningsarbetet.

 • Pressmeddelande angående sommarens inbrott i bostadshus i Norrbotten

  Polismyndigheten i Norrbotten 2014-08-11: Polisens utredning av de inbrott som förekommit i bostadshus under sommaren i Norrbotten visar att det inte finns något samband mellan utlagda föremål och fullbordade inbrott.

 • En miljon följer Polisen i sociala medier

  Rikspolisstyrelsen 2014-08-11: Polisen har nu en miljon följare i sociala medier. Med hjälp av dem löser och förhindrar Polisen brott. Så hittar du de konton som är mest intressanta för dig.

 • Tack till inblandade i räddningsinsatsen

  Polismyndigheten i Stockholms län 2014-08-11: Polisen vill framför ett stort tack till alla ni som deltog i räddnings-insatsen för att hitta de två barn som försvann i Vällingby lördagen den 9 augusti och sedan återfanns oskadda på söndagen kl. 11:34.

 • Hallå där...

  Polismyndigheten i Västmanlands län 2014-08-08: ...Tommy Gustafsson, biträdande kommenderingschef i Polisens stabsarbete med skogsbranden.

Nästa sidaFöregående sida1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

112 vid larm
114 14 övriga ärenden