2017-04-18 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Halland

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesman heter Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

23.20 Falkenberg, brand
Räddningstjänsten larmas till Yttre Hamnen där det brinner i en stor byggnad med flera företag. Det brinner kraftigt och vid 05.45 är branden fortfarande inte under kontroll enligt räddningstjänsten. Lokalerna ska enligt uppgift vara på cirka 8000 kvm och inhysa många företag. När branden är släckt kommer polisen att spärra av för en teknisk undersökning. En förundersökning om grov mordbrand har inletts. En man i 30-årsåldern har gripits som misstänkt i anslutning till platsen. Han kommer att höras under förmiddagen.

04.58 Kungsbacka, trafikolycka
På E6 vid Torpasjöarna har en bilist kört av vägen i södergående riktning. Föraren, en man i 60-årsåldern, förs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset med oklara skador. Bilen bärgad.

05.10 Kungsbacka, inbrott
På Västergatan ser vittnen hur tre personer gör inbrott i en frisörsalong. Därefter åker de från platsen i en bil. Bilen hittas senare övergiven och tas i beslag. Troligen har man fått med sig hårvårdsprodukter. Ingen gripen. 

Organisation

Polisen Halland

112 vid larm
114 14 övriga ärenden

 

Prenumera på RSS-flöden