2017-06-19 05:43, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götaland

Godmorgon. Normal polisär natt enligt vakthavande befälet i länet. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

170619, kl 01:37 Mölndal, inbrott
Polisen larmas till en Outlet i Eklanda industriområde. Okända personer har håller på att lasta saker in i en mindre vit skåpbil.  Bilen lämnar platsen och polispatruller söker i närområdet. Bilen stoppas och kontrolleras i Sisjön.  I bilen finns det stöldgods som tillhör aktuellt företag där de båda männen hälsat på. Båda grips och misstänks för inbrott och det aktuella godset tas i beslag.  

Kl 01:41. Göteborg, rök i lägenhet.
Räddningstjänsten och polis larmas till Landala området. Enligt räddningstjänsten är det en torrkokning i en lägenhet. Polisen skriver anmälan allmänfarlig vårdslöshet pga. spridningsrisken.

Kl 02:27 Kungälv, inbrott i butik
Larmet tjuter vid en butik i Komarken. Polis och väktare kallas till platsen. Två mörka bilar har i hög fart lämnat platsen i okänd riktning.
Anmälan skrivs angående inbrott i butik. Ingen är gripen.

Kl 03:04 Grästorp, inbrott.
Anmälare ringer till polisen att flera larmsektorer har indikerat inbrott i ett större lager i Grästorps centrum. I området har det varit flera inbrott den senaste tiden. Polis och väktare till platsen. Oklart vad som är tillgripet. I byggnaden finns det flera olika företag. Polisen skriver anmälan om inbrott. Ingen är gripen.

Organisation

Polisen Västra Götaland

112 vid larm
114 14 övriga ärenden

 

Prenumera på RSS-flöden