Polisen i Kungsbacka söker vittnen

Polisen i Kungsbacka har fått in flera tips angående de båda händelserna denna vecka där två kvinnor blivit överfallna i Kungsbacka. Men polisen söker fler vittnen.

Det första överfallet skedde vid Hamntorget i Kungsbacka vid femtiden i måndags. Det andra på tisdagskvällen vid Aranäsgymnasiet.
– Vi vill gärna komma i kontakt med personer som befunnit sig vid Hamntorget på måndagen den 7 mars mellan klockan 17.00 – 17.30 samt vid gångbanan bakom Aranäsgymnasiet tisdagen den 8 mars mellan klockan 18.30 – 19.30, säger Anders Wiss, lokalpolisområdeschef i Kungsbacka.

Båda kvinnorna uppger att det är tre män som överfallit dem. Vid händelsen på Hamntorget i måndags uppger kvinnan att de tre männen lämnat platsen i en silverfärgad bil.

Trygghetsskapande arbete

Polisen i Kungsbacka har förstärkt sin närvaro i centrala Kungsbacka med en trygghetsskapande ordningsgrupp och volontärer.
– Polisens volontärer finns med sina västar synliga på gatorna och vi har förstärkt med extra poliser ute på kvällarna.

– Har du ett tips att lämna – kom gärna fram och prata med oss. Du kan också gå in till oss på polisstationen på Lantmannagatan 5 eller ringa 114 14. Vi är tacksamma för alla tips vi kan få, säger Anders Wiss.

Polisen arbetar vidare med de båda utredningarna och följer upp de tips som kommer in.

Följ Polisen i Kungsbacka på Facebook!

Nyhet från

Halland

112 vid larm
114 14 övriga ärenden