Hundar säljes

Polisen i Örebro län har omhändertagit tre hundar som nu söker nya hem. Det är två schäfrar och en blandrashund med amstaff i sig.

Baloo

Baloo är en drygt ett år gammal hanhund. Han är osäker mot främmande personer och vaktar. Han vill vara nära människor han känner och är då väldigt gosig. Han är framåt och vill gärna få uppgifter och gillar att träna. Han kan sitt, ligg och kontakt och kommer när man ropar på honom. Han har precis påbörjat nose work-träning. Det bör inte finnas småbarn eller andra hundar i hans nya hem. Han är lugn inomhus, rumsren och avmaskad. Han är inte kastrerad och han behöver vaccineras. Detta är en hund som behöver komma till ett tryggt hem hos någon/några som ger honom mycket tid och motion och där han långsamt kan få vänja sig med sin nya familj och miljö. Hundvana personer krävs för denna hund och det finns stora chanser till att utveckla denna hund vidare.

Bild på hund
Baloo

Nalle

Nalle är en drygt ett år gammal hanhund. Han är osäker mot främmande personer och vaktar. Han vill vara nära människor han känner och är då väldigt gosig. Han kan sitt, ligg och kontakt och kommer när man ropar på honom. Han har precis påbörjat nose work-träning. Det bör inte finnas småbarn eller andra hundar i hans nya hem. Han är lugn inomhus, rumsren och avmaskad. Han är inte kastrerad och han behöver vaccineras. Detta är en hund som behöver komma till ett tryggt hem hos någon/några som ger honom mycket tid och motion och där han långsamt kan få vänja sig med sin nya familj och miljö. Hundvana personer krävs för denna hund och det finns stora chanser till att utveckla denna hund vidare.

Foto på hund
Nalle

 

Molly

Molly är en ett år gammal blandrastik med amstaff i sig. Hon är en mycket framåt, energifylld och glad tjej som älskar att träna. Hon är väldigt smart och lär sig nya saker snabbt. Detta är en hund som älskar att få uppgifter och behöver mycket motion, ledarskap och träning. Hon funkar bra med andra hundar och leker mycket.

Foto på hund
Molly

För prisuppgift och övriga frågor, skicka e-post till djurarenden.bergslagen@polisen.se

Nyhet från

Örebro

112 vid larm
114 14 övriga ärenden