2017-10-12 01:07, Sammanfattning natt, Norrbotten

Ett urval av nattens händelser.

22:32 Stöld alt häleri, narkotika brott, Haparanda

Patrull blir beordrad till Shell i centrala Haparanda gällande att en man uppträder konstigt och har anlänt i bil. Då patrullen påträffade mannen uppstod misstanke om narkotika brott både eget bruk och innehav. I den bil som mannen färdats i hittas misstänkt stöldgods. Mannen som är i 45 års åldern greps av patrullen och fördes till Kalix för vidare utredningsabrbete. För vidare information kontakta jourhavande förundersökningsledare.   

23:20 Trafikbrott, Kalix

Allmänhet ringde till polisen gällande en bil i centrala Kalix som sladdat in i en refug och kört ner en stolpe. Efter det har bilen lämnat platsen. Patrull är kallad till platsen och de letar efter bilen. Polisen har meddelat Trafikledningscentralen gällande den nedkörda stolpen.

Uppdatering av Peder Jonsson

01:06 Skadegörelse Piteå. Man i 20-årsåldern som krossat fönster. Gärningsmannen envarsgripen av medborgare som larmar polisen. Polis som kommer till platsen häver gripandet och tar med gärningsmannen för provtagning och förhör, den misstänkte gärningsmannen även misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Polisen har även tagit brottsverktyg i beslag på brottsplatsen.

07:04 Renolycka på E10 en mil norr om Hakkas. Inga personskador. Renen avliden, samebyn informerad.

Organisation

Polisen Norrbotten
RLC Nord

112 vid larm
114 14 övriga ärenden

 

Prenumera på RSS-flöden