2017-10-12 19:41, Stöld, ringa, Östergötland

Fem fall av snatterier i Östergötland under eftermiddag / kväll.

Sedan klockan 15 i eftermiddags har polisen hanterat fem stycken ärende gällande ringa stöld.

15:15 En flicka i mellanstadieåldern greps av personal i en livsmedelsbutik på Slåttergatan, Norrköping misstänkt för ringa stöld. Patrullen pratade med flickan som hämtades av vårdnadshavare. På grund av ringa värde och flickans ångerfullhet valde patrullen att lämna rapporteftergift, vilket innebär att flickan inte rapporteras för brottet. Istället har socialen har kontaktats.

16:38 En 18-årig man greps av väktare misstänkt för ringa stöld i en galleria i centrala Norrköping. Mannen förhördes och släpptes sedan på fri fot. Misstanken kvarstår dock.

17:11 En flicka i högstadieåldern greps av väktare i en butik i centrala Norrköping. Hon misstänks för ringa stöld och skjutsades hem till vårdnadshavare. Förhör kommer ske senare då vårdnadshavare kommer att närvara.

17:21 Två flickor i högstadieåldern greps av väktare misstänkta för stöld i en sportutrustningsbutik i Tornbyområdet, Linköping. Flickorna misstänks för ringa stöld och har överlämnats till sina vårdnadshavare. De kommer senare kallas till förhör.

Organisation

Polisen Östergötland
Kommunikationsavdelningen

112 vid larm
114 14 övriga ärenden

 

Prenumera på RSS-flöden