Pressmeddelanden

Här visas polisens gemensamma pressmeddelanden. För lokala pressmeddelanden - välj län i listan.

 • Pressinbjudan - Arbetet med återvändandeoperationer

  2017-11-21: Tisdagen 28 november bjuder Polismyndigheten och Kriminalvården in media till ett gemensamt informationstillfälle om de två myndigheternas arbete vid återvändandeoperationer av personer med avvisnings- eller utvisningsbeslut.

 • Pressinbjudan: Nationell rapport om utsatta områden

  2017-06-19: Polisen bjuder in till pressträff onsdagen den 21 juni för att presentera rapporten Utsatta områden – Social ordning, kriminell struktur och utmaningar för polisen.

 • Dna-teknik kan bidra till fantombilder

  2017-05-30: ”Vårt mål är att övervinna de största begränsningarna inom nuvarande forensisk dna-analys genom att utöka användningen av dna-spår som spaningsinformation.”

 • Pressinbjudan - arbete mot grov brottslighet

  2017-04-05: Med anledning av stort medieintresse bjuder polisen in för att ge sin övergripande bild av gängkriminaliteten, skjutningar, situationen i utsatta områden och tillgången till vapen.

 • Pressinbjudan – Svenska myndigheters arbete med återvändande av utvisade

  2017-03-03: Tisdagen den 7 mars bjuder Polismyndigheten, Migrationsverket och Kriminalvården in media till ett gemensamt informationstillfälle om de tre myndigheternas arbete vid av- och utvisning av asylsökande som fått avslag på sin asylansökan.

 • Pressträff – att utreda krigsbrott och folkmord

  2017-02-10: I samband med att två domar i uppmärksammade ärenden meddelas bjuder Internationella åklagarkammaren tillsammans med Krigsbrottskommissionen in till pressträff torsdag den 16 februari.

 • Ytterligare 115 utredartjänster inrättas

  2012-02-06: Polisen i Stockholms län fortsätter att förstärka brottsutredningsverksamheten. Enligt ett nytt beslut ska ytterligare 115 utredartjänster inrättas.

112 vid larm
114 14 övriga ärenden

 

Prenumerera på RSS-flöden