2017-04-20 11:59, Sammanfattning vecka, heby

Polisrutan Heby v. 16

                           POLISRUTAN Heby kommun

Jag börjar veckans Ruta med att ge beröm till alla er som kom till gårdagens möte angående bilåkandet i Heby. Tack vare ert engagemang är jag övertygad att mötet var starten på något positivt.

Redovisningen av några anmälda brott som inträffat mellan den 6/4 till den 20/4.

Heby: En man greps misstänkt för misshandel som inträffat i en lägenhet. En okänd gärningsman är misstänkt för misshandel som inträffat utanför ICA. En bil parkerad på Centralgatan har blivit utsatt för skadegörelse.

Tärnsjö: I samband med en husrannsakan anträffades bl.a. ett hemmagjort vapen och en mindre mängd narkotika. I en sommarstuga i Buckarby har det varit inbrott. Det har brunnit i en lada, brandorsaken är okänd. Inbrott i ett förråd på Stationsgatan. Från ett garage på Industrivägen har det stulits bilfälgar. En person är misstänkt för ringa narkotikabrott (egen påverkan).

Östervåla: En bil parkerad på Torggatan har blivit utsatt för skadegörelse. Gärningsmannen är identifierad. En myntapparat har stulits från sporthallen. Natten till den 17/4 gjordes det inbrott Vålakakans café. Tjuven stal ett kassaskrin. Inbrott i en husvagn parkerad vid Lundavallen.

Morgongåva: Inbrott i en byggcontainer, tjuven stal ett mätinstrument.

Harbo: Flera anmälningar om skadegörelser på förskolan och skolan. Det har varit flera stölder av däck ur garage och förråd. Inbrott på Harbo restaurang under natten till den 17/4. Det har varit liknande brott på flera orter varför vi vill ha hjälp med DINA eventuella iakttagelser.

Vittinge: Stöld av verktyg ur ett förråd i Gillberga. En villa på Frejgatan har utsatts för inbrottsförsök.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
Vid pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Organisation

Polisen Uppsala län
 

Prenumera på RSS-flöden