Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 april 06.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

22.29 Trollhättan, misshandel
I centrala Trollhättan ser vittnen hur en man misshandlas av tre andra män. Bland annat sparkar de på honom när han ligger på marken. Senare grips tre personer misstänkta för misshandeln. De är misstänkta för grov misshandel. Enligt initiala uppgifter var den skadade mannen ej i behov av sjukhusvård.

22.49 Mölndal, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en lägenhet i Kikås. Det brann i köket. Vid matlagning med en fritös har det tagit sig kring köksfläkten. Räddningstjänsten släckt branden. En person skadas lindrigt och behöver inte uppsöka sjukhus. Polispatrull skriver anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03.36 Färgelanda, grov misshandel
En kvinna misshandlas av en man i en bil. Kvinnan kommer ut ur bilen och kan söka hjälp med att larma polis. Kvinna körs i ambulans till sjukhus med okända skador. Anmälan om grov misshandel skriven. Ingen är gripen men en person är utpekad för misshandeln.

03.42 Göteborg, misshandel
Polis larmas till Brunnsparken där fyra personer i samband med ett bråk misshandlat en person med kniv. Den skadade personen har skärskador i benen. Han körs i ambulans till sjukhus. Okänt skadeläge. Ingen är gripen men det finns bra vittnesuppgifter på de fyra misstänkta. Anmälan gäller grov misshandel.

04.00 Göteborg, misshandel
Vid hållplats Valand i centrala Göteborg. Har flera personer slagits. Polis på plats och tar upp flera misshandelsanmälningar. Ingen person gripen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen