Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 april 06.56, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

22.46 Varberg, grov misshandel
Polis kallas till en lägenhet i Bua där en person med basebollträ misshandlat två personer. En av dessa körs i ambulans till sjukhus med skador i huvudet. Okänt skadeläge. Den andra personen har lättare skador. I närheten av lägenheten griper polisen en misstänkt man. Han grips misstänkt för grov misshandel.

00.21 Falkenberg, bilbrand
På Utmarksvägen brinner en parkerad bil. Ytterligare en bil som står intill skadas i samband med branden. Räddningstjänsten släcker branden. Kl 02.12 kallas Räddningstjänst och polis åter till samma område där en annan bil brinner. I samband med den branden skadas ytterligare två bilar. Anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

01.22 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis kallas till ett stugområde i Frösakull där det brinner i fasaden på en stuga. Oklar hur branden uppstått men en person körd i ambulans med brännskador på hand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen