Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 april 07.15

01 april 23.46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av natten händelser

21:47 Rattfylleri på skoter, Njurunda Sundsvall

En man i 35 års åldern är misstänkt för rattfylleri på skoter efter att han kört över gårdar och sen vält med skotern på vägen. Mannen som saknar behörighet för skoter togs med till polisstationen för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

02:44 Rattfylleri centrala Sundsvall

Efter ett fordonsstopp är en man i 30 års åldern misstänkt för rattfylleri. Mannen togs till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen frigavs efter det.

02:54 Grovt raffylleri, narkotikabrott och olovlig körning, Granlo Sundsvall

Efter ett fordonsstopp är en man i 30 års åldern misstänkt för grovt rattfylleri, narkotikabrott innehav och olovlig körning. Mannen togs med för provtagning. Mannen var så pass berusad att han lades in för tillnykring.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen