Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 april 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en lugn kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

00.17 Borås, drograttfylleri
Vid Våglängdsgatan stoppas en manlig bilist för kontroll. han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

01.51 Kungälv, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kongahällagatan med anledning av att det ska brinna på en balkong. Det visar sig brinna i en stol med kläder på. Vad som orsakat branden är oklart. Ingen person kommer till skada. Polisen skriver en anmälan gällande mordbrand.

02.50 Lilla Edet, rattfylleri
På E45 vid Göta stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

04.11 Göteborg, inbrott
Vid Olskrokstorget går inbrottslarmet i Tips&Tobaksbutiken. På plats kan polisen konstatera att det varit inbrott och det är oklart vad som saknas.

06.26 Alingsås, drograttfylleri
PÅ E20 vid Stampen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen