Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 april 12.39, Häleri, Linköping

Två män misstänks för häleri. Kunde kontrolleras av polis efter hjälp från allmänheten.

10:23 Polisen kontaktades gällande två personer som betedde sig märkligt i Hackefors. De gick klädda i jackor med ett företagsemblem på. Företaget kontaktades och de skulle inte ha några av sina anställda där.

Polis beordrades till platsen för att kontrollera männen som under tiden gick runt och såg sig omkring i området.

10:56 Innan polis kom på plats lämnade personerna i en bil och en patrull beordrades då till bilägarens hemadress i Blästad där bilen anträffades.

I anslutning till bilen anträffades två personer som stämde in på signalementet. Det beslutades att patrullen skulle genomsöka bilen efter stöldgods.

11:48 I bilen anträffades verktyg som togs i beslag då de misstänks vara stöldgods. De båda kontrollerade männen misstänks för häleri. Polisen kommer nu försöka spåra var verktygen kommer ifrån. De jackor som männen bar på sig har också tagits i beslag av samma anledning. Männen, som båda är mellan 25-30 år, släpptes efter förhör på plats.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen