Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 april 19.45

10 april 15.56, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällen i Västerbotten

Ikväll finns det ingen kommunikatör i tjänst och tjänstgörande befäl besvarar samtal från media.

16:23 Umeå, ICA Maxi
Ringa stöld

Väktare har gripit en kvinna för ringa stöld på ICA Maxi, kvinnan är i 35 års åldern. Patrull åker till platsen och tar upp en anmälan gällande stölden och håller förhör på platsen.

17:02 Bjurholm, återvinningscentralen
Försök till stöld, olaga intrång


En förbipasserande observerar två män inne på området efter stängningstid inringare ser även hur dessa herrar håller på att lasta gods i ett släp. Patrull tar sig till platsen och konfronterar dessa två. Då det inte är deras gods lämnas detta tillbaka på plats. Sedan har de olovligen gått in på inhägnad mark och misstänks för olaga intrång.

17:08 Skellefteå, Vintergatan
Ringa stöld

Väktare har gripit en kvinna i 35 års åldern. Hon misstänks för ringa stöld och patrull tar upp anmälan och håller förhör på platsen.

 

18:33 Umeå, Centrala stan
Narkotikabrott innehav

En civilklädd patrull går på stan och mitt framför dem rullar en man en marijuanacigarett. Patrull vidtalar honom omgående samt hans kompis. De har båda narkotika på sig och misstänks för innehav. De är båda i 18 års åldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen