Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 april 23.43

10 april 20.13, Trafikolycka, Kalmar

Lv570. Hagby. Två bilar i kollision.

Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till platsen med anledning av en olycka mellan två bilar. Enligt uppgift ska det vara två personer inblandade och en av dessa sitter kvar i en bil. Olyckan har inträffat på gamla E22:an i höjd med Hagby .

20.30 Vägen stängs av helt i båda riktningarna, prognos är till klockan 21.30. En person sitter kvar i en bil och räddningstjänsten förbereder ett säkert uttag.

20.35 Två personer är avförda med ambulans till sjukhus. Skadeläget är okänt. Båda bilarna behöver bärgas från platsen och vägen är fortfarande helt avstängd.

21.34 Bilarna är bärgade från platsen. Vägen är öppen för trafik. Polisen har tagit upp en anmälan om trafikolycka.

23.40 En av förarna är en 43-årig kvinna och den andre föraren är en 18-årig man. Det finns inga uppgifter på att de är allvarligt skadade. Polisen har tagit upp en anmälan om trafikolycka och kommer att utreda hur olyckan har gått till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen