Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 april 16.02

11 april 15.41, Brand, Nässjö

Brand i ladugård i Solberga, trafik leds om förbi platsen.

14.57 SOS larmade om en brand i en byggnad på en lantgård i Solberga, Nässjö. Enligt de inledande uppgifterna skulle det brinna kraftigt på platsen. Polis, ambulans och räddningstjänst beordrades till platsen.

15.19 Polis på plats. Länsväg 959, mellan Solberga och Anneberg, stängs av på grund av räddningsarbete och trafiken leds om tillsvidare.


UPPDATERING

16.34 Byggnaden kommer att få brinna ner till grunden. Det ska inte finnas någon risk att elden sprider sig till intilliggande byggnader.
Branden bedöms ha uppkommit av okänd anledning och därför kommer en polisutredning att göras. Brandplatsen kommer att spärras av under kvällen och en teknisk undersökning kommer att utföras när brandplatsen svalnat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen