Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 april 18.31, Rån, Värnamo

Rån i dryckesbutik.

14.30 Polis larmades om ett pågående brott i en butik som säljer alkohol i Värnamo. Enligt larmet var det ett pågående rån och flera polispatruller beordrades till platsen.

En person hade genom hot mot kassörskan fått med sig en summa kontanter ur kassan samt en flaska champagne. Något tillhygge eller vapen ska inte ha använts.

14.40 Polis på plats. Gärningspersonen hade lämnat butiken till fots.

14.50 Ett intensivt arbete med att spåra den misstänkte inleddes omedelbart. Butiken spärrades av och tekniker kallades till platsen.

16.53 Polisens tekniker på plats. 

17.20 Den tekniska undersökningen har avslutats och avspärrningen har hävts.

Polisen har i nuläget ingen person gripen, misstänkt för brottet. Om det finns personer som har tips eller information som kan sättas i samband med händelsen så tar polisen gärna emot detta på 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen