Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 april 05.50, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Christer Fuxborg

21.25 Mölndal, misshandel
Polis kallas till Mölndalsbro där en kvinna kommit in på Pressbyrån och bett personalen kontakta polis. Kvinnan har slagits av en man på en annan plats. En anmälan om misshandel skrivs. Initialt grips ingen i ärendet. Ingen behov av sjukvård för den skadade kvinnan.

21.36 Falköping, misshandel
Polis kallas till en lägenhet i centrala Falköping där en man misshandlat en kvinna. Mannen grips på platsen misstänkt för misshandel. Okänt om kvinnan var i behov av sjukvård. Hon hade bland annat bitskador på kroppen.

21.50 Vara, narkotikabrott
Polis kallas till ett lägenhetsbråk i Vara. Bråket visar sig bara vara verbalt men en av de personer som finns i lägenheten, en man i 20-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och får därför följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

23.25 Uddevalla, narkotikabrott
På Boxhultsvägen stoppar polispatrull en bil för kontroll. En passagerare i bilen misstänks vara narkotikapåverkad. Mannen som är i 20-årsåldern fick följa med för provtagning. När mannen kroppsvisiteras hittas även narkotika på honom. Han är misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk.

01.20 Göteborg, misshandel
Polis kallas till Frölunda torg där vittne sett hur en man slagit en kvinna. På plats grips en mani 20-årsåldern misstänkt för misshandel. Kvinnan ej i behov av läkarvård. Anmälan om misshandel.

02.43 Götene, inbrott
Polis kallas till Tempo i Lundsbrunn. Vittne har hört larm från butiken och gått ut och tittat. Har då sett två personer med svarta säckar som kommit ut ur butiken. När de förstår att de är upptäckta lämnar de säckarna och försvinner till fots från platsen. Säckarna innehåller tobaksvaror som stulits i butiken dessa tas i beslag. Glasruta i entrédörren är krossad. Anmälan om inbrott i butiken. Ingen misstänkt är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen