Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 april 06.41

12 april 05.52, Sammanfattning natt, Hallands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

En lugn polisiär natt i länet.

00.32 Falkenberg, brand
På Utmarksvägen brinner en parkerad bil. Polispatrull till platsen och skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

02.08 Halmstad, inbrott
En villaägare på Mickedala vaknar av ljud från källaren. En person har tagit sig in i vilans källare och försvinner från platsen med föremål som stulits i huset. Oklart vad som stulits vid anmälningstillfället. Polis har spårat med hund efter tjuven men ingen är gripen. Anmälan om bostadsinbrott. Tekniker ska under dagen göra en undersökning i huset.

06.12 Falkenberg, stöld
En lastbil som under natten stått uppställd på Susedalens rastplats utmed E6 har utsatts för inbrott. Kapellet har skurits upp. Ännu oklart vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen