Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 april 06.10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Under natten mot torsdagen finns två händelser att rapportera om.

Kl. 02:30, Transistorgatan, Mjölby. Bil som gått av i högfart. Inkom till en början som att en bil voltat i 160km/h, men det verkar inte stämma. Vittnen uppger att föraren lämnade platsen till fots och blev upplockad av en annan bil. Två passagerare som var i bilen avfördes med skrapsår till sjukhus i ambulans. En tredje visade tecken på att vara påverbkad av narkotika och togs med för kroppsbesiktning.

Alla inblandade är födda sent på sent 90-tal.

En anmälan om trafikolycka kommer upprättas och olyckan utreds av polis.

-

Kl. 03:48, Ica Supermarket Tannefors. Inbrott genom att slå in entréruta. Till en början framstod det som om inte någon lyckats ta sig in, men senare framkom uppgifter som tydde på att någon varit inne och då patrull var snabbt på plats ev kvar inne i butiken. Hund kallades för genomsök men ingen gärningsperson fanns kvar på platsen. Det finns i nuläget ingen misstänkt för inbrottet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen