Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 april 10.22

12 april 06.48, Trafikolycka, Jönköping

En person påkörd i Fridhem.

06.45 SOS-larm till polisen om att en person ska ha blivit påkörd på Industrigatan i stadsdelen Fridhem.

06.49 polisen är på väg till platsen.

06.55 polisen är framme på olycksplatsen.

07.04 en drabbad person förs till sjukhus med ambulans.

07.13 den drabbade personen är allvarligt skadad.

07.25 polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik.

07.50 en man i 20-årsåldern, som körde en personbil vid olyckan, misstänks för vårdslöshet i trafik.

10.15 den drabbade som fördes till sjukhus har avlidit av de skador han ådrog sig vid olyckan. Den avlidne är en man i 60-årsåldern, hemmahörande i Jönköping. De närmaste anhöriga är underrättade av polisen.

11.30 polisen har förutom vårdslöshet i trafik även inlett en förundersökning om vållande till annans död. Förhör har hållits, fordon har tagits i beslag för teknisk undersökning och en platsundersökning har genomförts för att säkra spår och bevisning på platsen.

Det behövs fortfarande ytterligare uppgifter om vad som har hänt i samband med trafikolyckan. Vittnen eller personer som har uppgifter att lämna ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen