Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 april 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.32 Åmål, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Stenhuggaregatan med anledning av en villabrand. En person i villan kan ta sig ut på egen hand. Oklart vad som orsakat branden. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador.

01.01 Stenungsund, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Migrationsverkets lokaler vid Hällungevägen med anledning att det ska brinna i en lägenhet. Räddningstjänsten släcker branden som var begränsad till en lägenhet. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

04.14 Göteborg, inbrott
Vid Linnégatan ses två svartklädda personer krossa en ruta i entrédörren till 7-elevenbutiken och ta sig in i butiken. De ses lämna platsen på moped/mc och hade hjälm på huvudena. Det saknas tobaksvaror.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen