Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 april 07.07

13 april 22.07, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fredagsnatten i Norrbotten

22:50 Haparanda, Norrmalmsvägen
Rattfylleri

Patrull stoppar en personbil i centrala Haparanda. Föraren, en man i 30 års åldern, blåser positivt i sållningsinstrument och får förlja med för provtagning på polisstationen. Mannen är misstänkt för rattfylleri.

Uppdatering kl 07:00 (Börje Öhman)

Kl 02:34 Torneträsk hållplats, man som på skoter kört in i byggnad. Mannen kör sedan från platsen men kör fast längre in i skogen. Skoterföraren, en man i 50-års åldern, blir misstänkt för rattfylleri när han kontrolleras av polispatrullen. Han måste följa med poliserna för provtagning.

Kl 04:48 Piteå, Hamnplan, misshandel. Ordningsvakt har gripit en man som misshandlat en kvinna. Polispatrullen som beordras till platsen övertar gripandet. Det är inte känt hur misshandeln har gått till. Mannen, som är i 20-års åldern, ska förhöras efter tillnyktring.

Natten för övrigt har haft normal belastning för en fredagnatt. Bland ärendena noteras fyllerier, bråk som inte resulterat i anmälningar och kontroller av personer/fordon.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen