Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 april 09.42

14 april 01.20, Skottlossning, Lund

Skottlossning, norra Fäladen.

Polisen får samtal om att en skottlossning hörts i närheten av Fäladstorget. På plats konstateras åtminstone ett skott ha gått genom ett fönster till en bostad på Parternas gränd. Ingen person har kommit till skada. Initialt framkommer ingen hotbild mot någon på aktuell adress, dock kan inte en eventuell hotbild uteslutas helt i inledningsskedet. Ingen misstänkt gärningsperson har gripits och polisen upprättar en anmälan om mordförsök.

Uppdatering: Polisen är intresserad av observationer och iakttagelser från allmänheten i området kring Fäladstorget under natten. Har du sett någonting är du välkommen att kontakta polisen på telefon 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen