Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 april 20.05

14 april 12.27, Skottlossning, misstänkt, Helsingborg

Larm om misstänkt skottlossning, Ramlösa.

Polis och ambulans åker till Ramlösa gällande larm om misstänkt skottlossning. En person som befinner sig i en lägenhet uppges vara skadad. Polis arbetar på plats med utredningsåtgärder så som att spärra av platsen, säkra eventuella spår, bilda en uppfattning om vad som har inträffat samt söka efter gärningspersonen/personerna.

Kl 13.00 har skottlossning inte styrkts på platsen ännu. Det är således oklart vad som har skett.

14.00: Ett intensivt utredningsarbete pågår. Skadeläget är allvarligt. Tekniker är beställda och arbetsteorin är fortfarande att en skottlossning har inträffat. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Mannen har avlidit av sina skador och anhöriga är underrättade. Polis arbetar med tekniker och söker med hund på platsen.

Rättelse: Mannen har inte förts till sjukhus med ambulans.

16.15 Två män är frihetsberövade misstänkta för mord. De greps vid 13.45 samt vid 16. Männen är födda -92 och -95. Förhör kommer att hållas med de båda gripna under eftermiddagen. Ytterligare personer är hämtade till förhör men dessa personer är inte misstänkta. Polisens tekniker jobbar fortsatt på platsen. Polis har genomfört dörrknackning i huset, och det arbetet kommer att fortsätta.

Polisen är intresserade av alla observationer gjorda i det aktuella området vid Brunnbäcksgatan tiden för händelsen. Dessa tas tacksamt emot av Polisen via växeln 114 14.

20.05 De båda männen är av åklagare anhållna skäligen misstänkta för mord. Tekniker är klara med sitt arbete på platsen.

 

Händelsen uppdateras då ytterligare bekräftad information finns att tillgå.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen