Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 april 18.08

14 april 17.08, Trafikolycka, singel, Markaryd

Personbil i mitträcket, E4 trafikplats Markaryd Norra avfart 7.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E4 trafikplats markaryd Norra, avfart 7, där en personbil snurrat in i mitträcket, i norrgående riktning. Delar av bilen har dock spridit sig till andra fordon, oklart hur många som är drabbade. Bilen står kvar i mitträcket, och räddningstjänsten stänger av norrgående helt för trafik, ca 250-300 meter om trafikplatsen. Även vänster körfält i södergående riktning stängs av för trafik. Personskador i samband med olyckan är initialt okända. Bilen kommer att bärgas från platsen.

18.07 Föraren av bilen är förd med ambulans till sjukhus, vaken och talbar. Norrgående körfält kommer att vara fortsatt avstängt i väntan på bärgnig. Det råder begränsad frmakomlighet i södergående riktning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen