Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 07.02

14 april 20.11, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Kvällen och natten i Norrbotten

17:45 COOP Kungsgatan
Fylleri

En man i 50 års åldern är så pass påverkad inne på COOP så han blir omhändertagen av patrull. Han togs till arresten.

18:28 Gällivare, Dundretvägen
Olovlig körning

Patrull har haft en trafikkontroll längs Dundretvägen. En av de som blev kontrollerade hade inget körkort och blir rapporterad för olovlig körning.

19:40 Luleå centrum
Grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik

Patrull observerar en man i 20 års åldern som framför fordon på ett sätt som är så pass vårdslöst sätt att han misstänks för brott. Sedan innehar han inget körkort och blir även misstänkt för grov olovlig körning

21:39 Luleå, Storgatan
Misshandel

En man har blivit skallad av en annan man. Patrull åker till platsen och tar upp anmälan och förhör. Gärningsmannen är inte kvar på platsen men patrullen har fått ett bra signalement på personen.

21:43 Luleå, Bensbyvägen
Rattfylleri

En patrull stoppar en personbil och kvinnan som framför bilen blåser positivt i sållningsinstrument. Hon tas med för provtagning på polisstationen för provtagning i bevisinstrument. Kvinnan är i 20 års åldern.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen