Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 07.04

14 april 22.33, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Natten i Jämtland

21:00 Blåhammars fjällstation
Fjällräddning

En grupp har gått från Sylarna till Blåhammar och när de anlänt så saknar de en person, han var senast sedd 14:45 i höjd med Entjälens vindskydd. Fjällräddning inleds i syfte att kunna lokalisera mannen och undsätta honom. Fjällräddare åker till Entjälen och påträffar där den saknade mannen. Han hade blivit yr längs vägen och valt att vända tillbaka. Fjällräddare transporterar honom till övriga sällskapet.

00:37 Östersund, Kyrkparken
Misshandel

Samtal inkommer om ett bråk i Kyrkparken, inringare berättar att det skall vara fyra personer inblandade. Flera patruller skickas till platsen och lokaliserar de inblandade. Patrull tar upp en anmälan gällande misshandel och avvisar tre personer jämlikt polislagens 13 paragraf.

03:22 Rattfylleri, Funäsdalen
Polispatrull stannar en en bil där föraren, man i 25års åldern, lämnar ett positivt blås och medtas för kroppsbesiktning.

Uppdatering kl 07:05 (Börje Öhman)

En bra avslutning på natten, inga akuta händelser att informera om. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen