Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 april 04.51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser i Jönköping och Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser i Jönköping och Östergötlands län mellan kl 22.00 och 05.00.

Regionledningscentralen har under aktuell tid hanterat 145 händelser.

 

Noterbart i Östergötland

Strax innan kl 22 i Norrköping blev en man i 30-års åldern hotad och bestulen av en för honom bekant man i 25 års åldern. Gm kom över nycklar. Misstänkt är i skrivandets stund ej frihetsberövad.

Vid 01-tiden ertappade en polispatrull ett fordon vid Händelö i Norrköping som körde i hög fart. Bilföraren som var i 25 års åldern försökte undkomma blev efter att ha dikeskört sin bil uppspårad av en hundpatrull. Bilföraren är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Vid 02-tiden stoppades en bilförare i 20 års åldern i Motala. Denne medtogs för kroppsbesiktning och är nu misstänkt för drograttfylleri.

Vid 03-tiden inkom brandlarm från Linköpings Arena, det visade sig att det var en s.k torrkokning.

 

Noterbart Jönköpings län

Vid 22-tiden i Hillerstorp inträffade en brand i villa, omständigheter utgjorde att förundersökning om mordbrand inleddes. Platsen avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Ingen är i skrivandets stund skäligen misstänkt.

Vid 23-tiden inträffade en misshandel i Hillerstorp, en man i 30 års åldern har blivit misshandlad av flera personer, inga allvarliga skador och ingen är i skrivandets stund är skäligen misstänkt.

Vid 02.30 tiden inkom larm till ett vaktbolag om att det var inbrott på Rasta i Värnamo, en bil sågs lämna platsen i hög fart, bilen stoppades ganska omgående och två personer färdades i bilen, en kvinna i 40-års åldern och en man i 35-års åldern, de greps då man påträffade narkotika i bilen. De är även misstänkta för inbrott på Rasta. Ytterligare en person, en man, okänd för närvarande påträffades inne på Rasta. Han greps misstänkt för inbrottsstöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen