Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan kommer en sammanfattning från kvällen/ nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg samt Ulla Brehm.

18.39 Mölndal, brott mot vapenlagen.
En person kontrolleras på Mölndals Torg och man hittar två knivar samt en el-pistol på honom, dessa tas i beslag.

23.40 Trollhättan, skadegörelse.
En man grips av ordningsvakter efter att han slagit sönder delar av inredningen på en pub på Kungsgatan. Visar sig att mannen försökte springa från platsen men fångades in av ordningsvakterna efter en kortare språngmarsch. Mannen får åka med till polisstationen för att först sova ruset av sig och sen höras angående händelsen.

01.16 Göteborg, narkotikabrott m.m.
En person grips på Alekärrsvägen efter att man hittat flera telefoner på honom som han inte kan redogöra för. Man hittar även en mindre mängd misstänkt narkotika på honom som tas i beslag för analys. Mannen körs till polisstationen för vidare förhör.

03.01 Göteborg, bilbrand.
Räddningstjänst släcker branden på bildäcket på Saffransgatan och det visar sig att det är två bilar som brunnit. En patrull till platsen för att dokumentera skadorna samt skriva en anmälan, ingen gripen.

06.04 Borås, våldsamt motstånd.
En kvinna grips på Vindelgatan efter att hon stökat runt på adressen. Polisen försökte få henne därifrån men hon visade inga tecken på samarbete utan fick föras från platsen mot hennes vilja. Kvinnan får sova ruset av sig innan man kan hålla någon form av förhör med henne.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen