Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 10.14

15 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalespersoner heter Christer Fuxborg och Ulla Brehm.

19.34 Halmstad, trafikolycka
I korsningen Kungsgatan och Viktoriagatan inträffar en kollision. Tre personer skall vara skadade och en anmälan om trafikrapport skrivs samt anmälan om misstänkt drograttfylleri. Två bilar tas i beslag.

23.00 Halmstad, stöld genom inbrott
Inringare kommer hem till bostaden på Middagsvägen och ser då hur tre svartklädda personer springa ur bostaden på baksidan. En av personerna bär på en säck med gods. Efter spaning i området hittar polispatrull en säck med gods utspritt på Aftonvägen, inga gripna i nuläget.

03.34 Halmstad, grov misshandel
Vid Fredriksvallsgatan och Norra Vägen har en person påträffats med stickskada i ryggen, gärningsmannen har sprungit från platsen. Ytterligare en person är stick skadad i en hand, omständigheterna är vid anmälningstillfället oklara. Polispatruller söker en man i 20-25-årsåldern och så kallat bockskägg. De båda skadade är i 20-årsåldern, oklart skadeläge. Ingen gripen i nuläget.
Uppdaterad 2018-04-15 kl. 10.00
Polisen kommer hålla kompletterande förhör med de båda målsägarna under förmiddagen. Den person som blev skadad i ryggen har fått lämna sjukhuset och den andre plåstrades om på platsen, ingen gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen