Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 18.34

15 april 12.42, Mord/dråp, Kristianstad

Dödsfall i lägenhet, centrala Kristianstad.

En person har anträffats avliden i en lägenhet i centrala Kristianstad. Polis och ambulans finns på plats. Lägenheten spärras av i väntan på teknisk undersökning. Dödsorsaken är inte fastställd och omständigheterna är inledningsvis oklara. Det går inte att utesluta att ett brott kan ha begåtts på platsen varpå en förundersökning inleds om mord. 

Uppdatering: Personen som kommer till platsen och slår larm har hämtats till förhör och polisen knackar dörr i trapphuset för att försöka ta reda på mer information om händelsen.

18.25 Den person, en man, som hämtades till förhör är nu anhållen av åklagare skäligen misstänkt för mord. Han kommer under kvällen att förordnas en försvarare, och nytt förhör kommer att hållas med honom under morgondagen. Den avlidne, en man, är ännu inte identifierad. Teknikerna arbetar på platsen.

Information som lämnas i händelsenotiserna är initial och kan komma att ändras. Händelsen uppdateras när ytterligare information finns att tillgå.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen