Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 april 03.23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Östergötland och Jönköpings län

Mycket lugn natt i Östergötlands och Jönköpings län. Endast rutinärenden gällande kontroller, psykisk ohälsa och handräckningar åt andra myndigheter.

21:47 MJÖLBY: Skänninge, personalen i en livsmedelsbutik tryckte på överfallslarmet strax innan klockan 22.00 på söndagskvällen. De hade observerat två personer, en man född i mitten av 70-talet samt en kvinna född i början av 90-talet som betett sig märkligt i affären. Det uppfattade det hela som de hade för avsikt att utföra ett rån mot personalen i butiken varför de larmade. Polisen åkte till platsen och kunde gripa personerna. Dessa släpptes dock efter förhör. Händelsen kommer  att utredas vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen