Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 april 20.42

16 april 15.46, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Kvällens händelser i länet. RLC ej bemannad med någon presstalesman, RLC-befälen svarar på frågor via telefon i mån av tid.

14:59 - Efterlyst person anträffad, Östersund
En person som avvikit från ett fängelsestraff anträffades av en polispatrull i en butik. Han överlämnades till Kriminalvården.

15:31 - Fylleri, Östersund
En man omhändertagen på grund av fylleri i en butik på Busstorget i Östersund.

15:58 - Fylleri, Östersund
En kvinna omhändertagen på grund av fylleri i en butik på Prästgatan i Östersund.

17:29 – Olaga hot, Östersund
Ett hot har inkommit via telefon till Östersunds bibliotek på Rådhusgatan i centrala Östersund. Personalen valde på eget bevåg att utrymma lokalerna. Polisen bedömer att det inte finns någon anledning för allmänheten att känna någon oro. En förundersökning är inledd angående olaga hot mot grupp men polisen kommer av utredningstekniska skäl inte att lämna någon information om vad hotet har bestått av.

19:08 - Misshandel, Östersund
En man 30-årsålden är misstänkt för misshandel och våldsamt motstånd efter ett bråk på Gustav III:s torg i Östersund. Den misstänkte mannen får sova ruset av sig på polisstationen och kommer att förhöras när han nyktrat till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen