Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 april 22.10

16 april 15.47, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Kvällens händelser i länet. RLC ej bemannad med någon presstalesman, RLC-befälen svarar på frågor via telefon i mån av tid.

15:04 - Skadegörelse, Sollefteå
En man gripen av ordningsvakter misstänkt för skadegörelse på ett asylboende. Patrullen som skickas till platsen tar upp en anmälan och håller förhör med den misstänkte, en man i 45-årsåldern, med hjälp av tolk.

18:19 - Rattfylleri, Kramfors
En man i 50-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha stoppats av en patrull i en mindre ort i Kramfors kommun. Bilen togs i beslag för att att förhindra fortsatt brottslighet.

21:17 - Olovlig körning, Örnsköldsvik
En man i 30-årsåldern är misstänkt för olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull i en mindre ort i Örnsköldsviks kommun när han körde bil utan att ha körkort.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen