Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 april 21.10

16 april 19.54, Bråk, Malmö

Nydalatorget. Större bråk.

Polisen regionledningscentral får samtal om ett bråk på Nydalatorget, med ett större antal personer inblandade. Uppgifter gör gällande att ett antal personer har stick- eller skärskador. Polis och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Två personer anträffas på platsen med misstänkta stick- eller skärskador och är förda till sjukhus med ambulans. Ett större antal personer befinner sig på platsen och Polisen arbetar nu med att skapa ordning samt att utreda brott genom olika utredningsåtgärder.

Polisen är även på plats akuten SUS Malmö för att vidta utredningsåtgärder.

Brottsrubriceringen är i nuläget inte preciserad.

Uppdatering kl. 21.05: Händelsen rubriceras som försök till mord. Ett område på platsen är avspärrat som misstänkt brottsplats, kriminaltekniker är rekvirerade och involverade personer förhörs.

De två skadade är av manligt kön och i övre tonåren. Polisen har i nuläget inga uppgifter att lämna om personernas skadestatus men de är under vård på sjukhus.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen