Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 april 03.39, Stöld/inbrott, Västerås

Inbrottsförsök på Kolgrillen, Malmaberg.

Boende hade hört smällar och någon som bankade på något. Ljudet kom i riktningen från den aktuella restaurangen. När polis kom till platsen så kunde de konstatera att restaurangen hade ett par trasig fönster. Det fanns dock inga t4ecken på att någon person hade tagit sig in i lokalen.

Ett par män närmare 50-års åldern hittade i närheten. Det gick inte att reda ut på platsne om någon av männen hade något med inbrottsförsöket att göra. Den ena var kraftigt berusad och omhändertogs för fylleri. Den andre mannen visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Den narkotikapåverkade person fick även han följa med till polisstationen, men för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen