Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 april 07.03

17 april 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt förutom skjutningen i Tynnered vid 23-tiden igår.

22.24 Härryda, stöld
Inne på ett område tillhörande ett åkeri grips en man och en kvinna som försökt att stjäla lastbilsdäck.

22.59 Västra Frölunda, försök till mord
Personer boende runt Briljantgatan ringer och uppger att någon skjuter i området. Efter en del letande hittas ett flertal hylsor vid en gård på Briljantgatan. Polis konstaterar att någon skjutit ett flertal skott mot en lägenhet belägen på bottenvåningen där två skotthåll syns i fönstret. I den aktuella lägenheten har fem personer befunnit sig, ingen person i lägenheten har kommit till skada. Polisen inleder en förundersökning gällande mordförsök och platsen spärras av för teknisk undersökning. Ingen person gripen.

00.18 Hisingen, singelolycka
På Lundbyleden vid Backaplan i riktning mot Tingsstadstunneln inträffar en singelolycka med en manlig bilist. han körs till Östra sjukhuset med okända skador.

01.48 Göteborg, olyckshändelse
Personal som varit och städat inne på Naturhistoriska museet uppger att deras städbil som stått parkerad utanför blivit stulen. Det visar sig dock att städbilen rullat ner från platsen och utför berget där den blivit liggandes. Någon hadde glömt dra åt handbromsen.

03.53 Borås, stöld
Vid Segloravägen vid en viloplats är det några personer som tar sig in i en parkerad lastbil och stjäl varor. De ses lämna platsen i en personbil. Oklart vad som stulits.

04.16 Borås, försök till stöld
Vid Nikolaigatan är det två unga män som försöker slanga drivmedel från ett husbilsekipage utan att lyckas. Husbilsägaren vaknar och konfronterar männen som slår husbilsägaren med ett järnrör innan de försvinner från platsen. Husbilägaren var inte i behov av sjukhusvård.  

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen