Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 april 13.29, Trafikolycka, smitning från, Linköping

En gripen efter trafikolycka vid Kallerstadrondellen.

12.32 Polis larmades om en personbil som körde i fel riktning på Aspögatan, vid Kallerstadrondellen, i Linköping. Flera personer ringde in och flera polispatruller, ambulans samt räddningstjänst beordrades till platsen.

12.33 Samtal inkom om att en person skulle ha blivit påkörd av bilen.

12.35 Föraren körde bilen ut på ett gärde och där lämnade han bilen till fots. Ungefär samtidigt började bilen att brinna och räddningstjänsten kunde släcka branden.

Skadeläget för den påkörde personen är oklart, han har enligt uppgift inte skadats allvarligt och togs omhand av ambulanspersonal på platsen.

13.06 En person, en man i 35-årsåldern, har gripits av polis. Mannen misstänks i nuläget för grov misshandel, drograttfylleri samt olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen