Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 april 22.27

17 april 19.10, Rattfylleri, Västervik

Blåklintsvägen. Förföljande/drograttfylleri.

En polispatrull ska stoppa en personbil för kontroll på Folkparksvägen och signalerar till personbilens förare att stanna. Personbilen stannar inte och ett förföljande inleds.

Efter en färd på cirka tre kilometer, kan personbilen stoppas på Blåklintsvägen. Det finns just nu ingen uppgift om hur personbilen stoppades.

Föraren, en man in 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och ytterligare brottsmisstankar kan bli aktuella.

Personbilens två passagerare, båda män 25-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Samtliga tre män är medtagna av polisen för att lämna urin- och/eller blodprov samt för att förhöras, efter att detta är utfört kommer de att släppas fria.

Uppdatering kl. 22.20: Personbilens förare är utöver rattfylleri under påverkan av narkotika misstänkt för olovlig körning, ringa narkotika brott genom eget bruk samt ej stannat på polismans tecken.

Personbilen stoppades odramatiskt, efter att vägen tog slut och färden inte kunde fortgå.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen