Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 april 05.57, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

22.34 Göteborg, rån
På Ejdergatan har en maskerad man varit inne i en servicebutik och hotat personalen med en pistol. Mannen försökte få med sig kontanter men lyckades inte med det. Han försvann från platsen tomhänt och ingen person har kommit till skada. Ingen gripen.

01.28 Borås, inbrott
Väktare har avbrutit ett inbrott på Kulturhuset på Sturegatan. När väktare kommer till platsen hör de ett okänt antal personer som försvinner från huset. Kvar i huset finns dock vinkelslip samt någon kofot. Det är i nuläget oklart om tjuvarna fick med sig något. Polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

01.55 Grästorp, inbrott
Väktare samt polis åker till Värdshuset Tre Älgar där inbrottslarmet har utlösts. På plats kan man konstatera att någon varit inne i lokalerna men ingen är kvar på platsen. En dörr och ett fönster stod öppet men det är oklart vad som är stulet. Polisen har sökt i området utan resultat.

02.33 Skara, rattfylleri
På Vallgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 30-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

05.52 Mölndal, inbrott i butik
I Kållered har det varit inbrott i en godis och snusbutik. Man har brutit upp två dörrar och tagit sig in. Tre personer har setts lämna platsen i en vit bil. Det är i nuläget oklart vad man har fått med sig. En teknisk undersökning kommer att göras i butiken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen