Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 april 10.28, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan v. 16

                         POLISRUTAN Heby kommun

 

Jag brukar ofta påstå att Heby är en trygg och lugn kommun där det inträffar relativit få brott. För att lägesbeskrivningen ska vara korrekt är det viktigt att du anmäler brott som du blivit utsatt för. För att vi ska kunna fokusera på rätt saker är det viktigt att vi har en fullständig bild av vad som händer i kommunen.

 

Redovisning av några brott som anmälts 5/4-18/4:

 

Heby: En kvinna har blivit hotad av sin fd. man. En person är misstänkt för att lurat till sig en stor summa pengar från en dement kvinna. En bil är tillgripen från Härvstavägen. En bil har brunnit i Källviken. Det finns misstanke om att branden är anlagd. En person är misstänkt för djurplågeri av en hund som senare fick avlivas. Skadegörelse (krossad ruta) på AC klimats skyltfönster. En drogpåverkad bilförare ertappades på Parkvägen.   Heby AIF:s värmestuga vid elljusspåret har utsatts för omfattande skadegörelse. Vi söker vittnen till händelsen!

 

Tärnsjö: I samband med ett bilköp blev en person misstänkt för bedrägeri.

I övrigt en lugn vecka på orten.

 

Östervåla: En bilförare är misstänkt för drograttfylleri. Stöld av bilbatterier från återvinningscentralen. Stöld av ett bilsläp på Hovbergavägen.

 

Harbo: En person är misstänkt för narkotikabrott. Vi har gjort beslag i ärendet.

 

Vittinge: Stöld av vinterdäck från ett garage.

 

Morgongåva: Flera personer har blivit utsatta för bedrägeri via nätet. En drogpåverkad bilförare har stoppats på RV 72.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen