Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 april 14.49

18 april 13.01, Försvunnen person, Umeå

Byttgränd, Östra Ersboda, 84-årig man saknas sedan 09:45-tiden

Enligt anmälaren brukar mannen ta promenader på ca en timme för att sedan återvända till bostaden. Idag har han inte återkommit efter sin förmiddagspromenad.

Mannen är ca 170 cm lång, smal kroppsbyggnad och skallig. Han var vid försvinnandet klädd i svart mössa, brun jacka och grå byxor. Han har epilepsi och är dement.

Våra kontroller med sjukvården, buss och taxibolag har hittills inte gett något resultat. Vi söker nu efter mannen, bla i centrala Umeå.

Har du sett mannen? Kontakta i så fall polisen på tfn 114 14. Ser du honom - håll kontakten och ring polisen via tfn 112.

Uppdatering kl 14:40

Mannen är anträffad. Han anträffades av en polispatrull i centrala Umeå. Han var trött och törstig men för övrigt vid gott mod.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen