Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 april 21.48

18 april 16.06, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällens händelser i länet. RLC ej bemannad med någon presstalesman, RLC-befälen svarar på frågor via telefon i mån av tid.

16:01 - Trafikolycka, Vännäs
Två bilar har frontalkrockat på E12 i höjd med Hemberget i Vännäsby. En kvinna färdades i den ena bilen och en man i den andra, båda är förda till sjukhuset i Umeå med ambulans. Frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården.

15:11 - Tillgrepp av fortskaffningsmedel mm, Skellefteå
Tre män mellan 25 och 40 år greps för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till stöld genom inbrott samt innehav av narkotika efter att ha kontrollerats i en stulen bil i Skellefteå. Inbrottsförsöket skedde i en butik Skellefteå kommun under natten mot onsdagen. Den stulna bilen är tagen i beslag. Samtliga som greps är nu anhållna, förundesökningen leds av jourhavande åklagare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen