Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 april 19.16

18 april 17.28, Försvunnen person, Malmö

Pojke försvunnen från lekland, Ärtholmen. Senare anträffad.

En uppringare berättar att hon blivit av med sin 8-årige son efter att de varit på ett lekland på Stadiongatan. Vid tidpunkten för kontakten med polisen ska pojken ha varit borta i cirka 20 minuter. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning och för att söka i närområdet.

Pojken är ljusblond och ska vid försvinnandetillfället varit iklädd gröna jeans och svart jacka. Ser du pojken eller har du nyss sett honom? Kontakta då polisen via larmnumret 112.  Tips och observationer mottages tacksamt via 114 14.

Uppdatering: Klockan 19:10 rapporteras pojken vara återfunnen i byggnaden. Ingen misstanke om brott föreligger inledningsvis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen