Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 april 06.17

19 april 03.32, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

00:05 Drograttfylleri, Öjebyn Piteå

Efter ett trafikstopp är en man i 40 års åldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk och olovlig körning då han saknade körkort. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

01:34 Drograttfylleri E4:an Luleå

Patrull försökte stoppa en bil på E4:an mellan Piteå och Luleå dettta då bilen kört avvikande, bilen vägrade stanna på polismans tecken. Ett förföljande av bilen påbörjades där inga andra bilar var inblandade, flertalet patruller och helikopter sattes in. I höjd med Gäddvik körde bilen på en refug och patrullerna kunde få stopp på bilen. Föraren en man i 20-25 års åldern är misstänkt för flertalet trafikbrott bl a vårdslöhet i trafik och drograttfylleri. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk. Mannen är frigiven efter provtagning och förhör, misstankarna kvarstår.

03:55 Fylleri och brott mot knivlagen, Sunderbyn Luleå

En man som avvisats från Sunderbyns sjukhus vid flertalet tillfällen omhändertogs enligt LOB. Vid avvisiteringen påträffade patrullen en dold kniv på mannen som nu misstänks för brott mot knivlagen. Mannen som är i 25- 30 års åldern lades in för tillnyktring.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen