Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 april 05.55, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

22.10 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en lägenhetsbrand i Hammarkullen. Det har brunnit i lägenhetens kök. Ingen person skadad i samband med branden.

22.55 Kungälv, trafikolycka
Vid Gullbringa har en personbil kört av vägen. Föraren körd i ambulans till sjukhus för kontroll.

23.16 Lidköping, skadegörelse
Vittne ringer till polisen om en man som river ner ett staket vid en byggarbetsplats på Milstensgatan. Mannen försvinner sedan från platsen på cykel. Polispatrull skriver anmälan om skadegörelse på staketet och en elcentral. Ingen misstänkt finns.

23.43 Lysekil, brand
På Kungsgatan börjar en parkerad bil att brinna. Vittne ser tre unga män springa från platsen i samband med att bilen började brinna. Polis till platsen för anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt hittad.

04.09 Orust, inbrott
Ett företag på Orust har utsatts för inbrott. En dörr har ryckts bort och tjuven/tjuvarna har stulit motorsågar och röjsågar till ett uppskattat värde 300-400000 kronor. Polis till platsen för anmälan och undersökning. Polisens tekniker ska göra en undersökning på platsen under dagen.

04.40 Göteborg, rattfylleri
I Högsbo stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren en man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

05.26 Göteborg, stöld
Vittne ringer om att två personer med vinkelslip stjäl cyklar vid Övre Husargatan. Polispatrull hittar två misstänkta män i närheten och kan även ta en vinkelslip i beslag. Även cykeldelar och någon komplett cykel som misstänks vara stulen tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen