Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 april 10.10

19 april 09.40, Uppdatering, Luleå

Uppdatering våldtäkt Luleå: Polisen arbetar vidare med utredningen av den våldtäkt som anmäldes i Luleå igår.

Uppdatering 2018-04-20 kl. 10:10:

Polisen har i nuläget ingen ny information att delge i ärendet gällande våldtäkt i Luleå. Utredningen fortgår med full kraft. Iakttagelser från området under den aktuella tiden är fortsatt mycket intressanta att få in, kontakta polisen via 114 14.

 

Uppdatering 2018-04-19, kl. 14.50:

Arbetet med utredningen fortsätter. Polisen är fortsatt angelägen om att komma i kontakt med alla som befunnit sig i området vid den aktuella tiden. Detta gäller även de två äldre kvinnor som ska ha rört sig vid platsen. Kontakta polisen via telefon 114 14.

Eftersom polisen inte har kunnat höra alla vittnen än, är det för tidigt att gå ut med ett detaljerat signalement. Men det ska enligt uppgift röra sig om en ljushyad man i 25-30 årsåldern.

I nuläget finns inga ytterligare uppgifter att lämna i ärendet.

---

Polisen har genomfört förhör med målsäganden och vittnen, genomfört en teknisk undersökning av platsen samt övriga aktuella utredningsåtgärder. Arbetet med detta kommer att fortsätta under dagen idag. I nuläget finns ingen misstänkt.

Polisen är fortsatt mycket angelägen om att komma i kontakt med personer som vistats i området vid Gymnasievägen på Bergviken i Luleå mitt på dagen igår, onsdag.

Utredarna vill även gärna komma i kontakt med de två äldre kvinnor som enligt uppgift ska ha befunnit sig i närheten vid händelsen.

Alla iakttagelser hänvisas till polisens telefon 114 14.

Presskontakt tillgänglig från kl. 10:30: Kristina Lantto, kommunikatör, tel. 010-568 35 30.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen